Nybygning, tilbygning og ombygning

Hos Jørgen Frandsens Eftf. A/S tilbyder vi professionelt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med tilbygninger, nybygninger eller ombygninger.Vi sætter en ære i at udføre professionelt arbejde, til rimelige priser, og vi har mange års erfaring i bagagen.

Vi rådgiver dig grundigt

For os er rådgivning vigtig, og vi sørger for at rådgive dig ned i mindste detalje. Vi sørger altid for at undersøge de forskellige muligheder ud fra dine præmisser og spørger samtidig grundigt ind til dine ønsker og behov. På denne måde er vi ordentlig klædt på til at præsentere den helt rigtige løsning til dig.

Nybygning 

Skal du bygge nyt, er vi din professionelle leverandør. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor nybyggeri til private og erhverv. Vores dygtige svende brænder for deres arbejde og sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk, hvor der er kælet for detaljerne.

Vigtige overvejelser inden ombygning

Inden du går i gang med en om- eller tilbygning af din bolig, bør du gøre dig nogle overvejelser i forhold til form og arkitektur. En om- og tilbygning skal helst klæde den eksisterende ejendom, men skal tilbygningen ligne det oprindelige hus, eller skal den have sit helt eget udtryk?

Du bør overveje, hvilke ønsker du har til tilbygningens funktionalitet. Lysvinkler, materialer og lignende har typisk stor betydning i forhold til det endelige resultat, der gerne skulle leve helt op til dine forventninger. 

Hos J. Frandsen gør vi meget ud af grundig rådgivning, og vi sørger for, du er ordentlig klædt på til at vurdere, hvilken mulighed der er mest velegnet til din bolig.

Vi kan naturligvis også udarbejde et tilbud til dig, der skal dog være ansøgt om godkendelse fra kommunen til opførelse af bygning/ombygning, inden vi byder på en opgave. 

Vi tager hensyn

Vi ved at det er svært at leve ved siden af eller på en byggeplads, derfor sørger vi naturligvis for at minimere støj- og arbejdsgener, så beboerne vil opleve færrest mulige gener under byggeriet. 

44 års erfaring

Hvis du vil vide mere, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, sidder vores medarbejdere klar til at tale med dig på 44 91 82 22.

Har du brug for mere information? Tøv ikke!KONTAKT OS NU!