Om os

Mere end 50 års solid tømrererfaring.

Jørgen Frandsens Eftf. A/S historisk.

Jørgens Frandsens Eftf. A/S blev startet op i Brønshøj i 1961 af tømrermester Jørgen Frandsen.

Firmaet blev fra 1985 til 1996 drevet af Jørgen Frandsen og Henrik Christensen, hvorefter det blev overtaget af Henrik Christensen.

Med udgangen af 2006 stoppede Henrik Christensen, og pr. 1. januar 2007 er firmaet ejet og drevet af Jens Christensen og Anne Linnet.

Omhyggelig udført kvalitetsarbejde.

Jørgens Frandsens Eftf. A/S er et tømrerfirma, der vægter kvalitet højt. Det betyder, at vi i firmaet sætter en ære i at være omhyggelige med vores arbejde, så vores kunder altid er garanteret kvalitetsarbejde med lang levetid.

Med mere end 50 års erfaring med tømrerfaget, har vi gennem årene udført alle former for tømrerarbejde, og vi ved derfor, hvordan vi griber arbejdet bedst an samt hvilke løsninger og materialer, der er mest optimale i de forskellige sammenhænge.

Speciale i forsikringsskader.

Hos Jørgens Frandsens Eftf. A/S har vi siden 1966 haft speciale i forsikringsskader. Det betyder at vi udfører alle former for forsikringsskader herunder vand-, storm- brand- og indbrudsskader m.m. samt diverse renoveringsopgaver.

Vi kender alt til processerne, kan rådgive dig gennem hele forløbet og kan også være behjælpelige med dialogen med forsikringsselskabet.

Vi værner om tømrerfaget og uddanner lærlinge.

Hos Jørgens Frandsens Eftf. A/S værner vi om tømrerfaget, og vi anser det som vores pligt, at bygge for fremtiden. Derfor har vi altid flere lærlinge ansat i firmaet, og vi glæder os over at kunne videreføre vores viden og stolte håndværkstraditioner til kommende generationer.

Vi brænder for faget.

Vi spotter hurtigt en god tømrer, alle vores medarbejdere brænder for faget og er – alle som en – ærekære omkring levering af kvalitetsarbejde.

Vores ansatte uddannes løbende, så vi alle altid er opdateret i nyeste muligheder og teknikker på markedet.

Kontakt os.

Hvis du vil vide mere, eller har du spørgsmål til en konkret opgave, er du velkommen til at kontakte os på 44 91 82 22 eller via vores kontaktformular

For at vide hvordan vi behandler dine personfølsomme data venligst læs vores persondataforordning Persondataforordningen – Jørgen Frandsens Eftf